Wintersportvakantie

Voordelen abonnees Voordelenvoor abonnees Mijn registratie beheren

Mijn nieuwsbrieven beheren Wachtwoord wijzigen Mijn abonnement beheren

De Franse skigebieden liggen hoog, vaak boven de 3000 meter, waardoor ze sneeuwzeker zijn. De gebieden zijn bovendien zo toegankelijk mogelijk ingedeeld. In Les 2 Alpes ligt bijvoorbeeld een nieuwe blauwe piste waarbij je vanaf de top van het skigebied direct terug kan naar het basisstation.

Voordelen voor abonnees 10 redenen waarom je Frankrijk moet kiezen voor je skivakantie

Daardoor kunnen echter enkele problemen bij sommige internetpagina’s ontstaan, doordat deze dan niet meer juist functioneren. U kunt ook in de browserinstellingen aangeven dat uw browser het gebruik van cookies telkens opnieuw aanvraagt. Hierdoor kan het surfen op het internet langzamer worden.

Net zoals er voor iedere skiër een piste bestaat, is er ook accommodatie voor ieders voorkeur en price range te vinden. De laatste jaren zijn er bovendien allerlei buitengewone slaapplekjes bij gekomen. Zo kan je er overnachten in een iglo met panoramisch dak, in een Mongoolse yurt, een Finse kota, een boomhut of in een sterrenwacht.

Tien redenen waarom je voor een wintersportvakantie het beste terechtkan in Frankrijk. De grootste skigebieden Frankrijk telt 15 iconische skigebieden waarin dertig procent van de belangrijkste skistations ter wereld liggen. De enorme aaneengesloten skigebieden waar je honderden kilometers aan skipistes tot je beschikking hebt, zijn uniek in de wereld.

Kinderen van harte welkom De Franse skigebieden heten in het bijzonder gezinnen met kinderen van harte welkom. forty four wintersportplaatsen dragen het Famille Plus Label. Veel meer te doen dan enkel skiën Niet alleen op, maar ook naast de piste kan je je in Frankrijk op een sportieve manier prima amuseren.

Een additional plus: tijdens het afdalen heb je vanaf hooggelegen pistes zoals in Val Thorens een schitterend uitzicht over de bergwereld. De Franse wintersportplaatsen maken het skiën steeds origineler en speelser. In Frankrijk is het op veel plaatsen mogelijk om direct bij de pistes te overnachten. ‘s Morgens geen gedoe met skispullen in de bus of kabelbaan, maar direct vanuit je resort of appartement de piste op.

Het scheelt veel tijd en gepruts. Skioorden naar ieders smaak het is er allemaal. Bijzonder overnachten