Wintersport Com

Met meer dan 800 wintersportplaatsen heeft Oostenrijk natuurlijk veel mogelijkheden zowel beginnende als ervaren skiër! In Zwitserland komen wintersportdromen uit!

Bestemmingen wintersport Skiën, snowboarden of langlaufen? Bij ons ben je aan het juiste adres. We hebben ook reizen met husky- en sneeuwscootertochten. Op ski’s of met bobslee de berg af?

Van winterparken voor kinderen tot skiën naar onbewoonbare, grenzeloze bergwerelden. Wintersport is voor de echte wintersport liefhebber, voor jou kan de winter huge niet vroeg genoeg beginnen. Vroeg je mattress uit, dik aankleden en zo snel mogelijk de piste op.

Klik hiervoor meer informatie en voorwaarden. Op naar de sneeuw tijdens de paasvakantie. Na het paasontbijt met het hele gezin de piste op en genieten van de sneeuw en de gezelligheid!

Wintersport met kinderen is een prachtig avontuur! Ten minste, als de vakantie op kindermaat is gemaakt. Daar zorgen wij voor! Ultieme belevingen voor echte wintersport-avonturiers! Van huskysafari tot sneeuwscootertocht en ijsvissen.

Daar hoort ook zorgeloos boeken bij. Daarom bieden we je nu tijdelijk de zekerheid van free of charge annuleren.

Je allereerste wintersport is een ervaring om nooit meer te vergeten en een die je heel graag herbeleefd. Het maakt dan ook niet uit op welke manier je van de berg af gaat, sleeënd, skiënd of snowboardend, plezier is vol op aanwezig. Pharos Reizen van ANWB heeft voor iedere wintersporter een passende wintersportvakantie. Van knusse, kleinschalige wintersportgebieden tot grote, populaire gebieden en van wintersportvakanties inclusief skipas tot luxe wintersportvakanties.