Sportieve Campings Met Outdoorsporten

Na een kleine afdaling is het mogelijk om tijdens de wandeling een verkoelende duik in het water te nemen. Voor wie echt tot het uiterste wil gaan, is een survivaltocht in de Ardennen een aanrader. Zelf vlotten bouwen om aan de overkant van snelstromende rivieren te komen.

Koken gebeurt op een zelfgemaakt houtvuur. Tijdens deze sportieve vakantie leert males internet over de grens, zijn of haar grenzen kennen! Skiën in de Zwitserse Alpen

Voor een lekker heat en gezellig onderkomen kunt u kijken op casamundo.nl. Kanoën in Zuid-Frankrijk Wanneer de winter voorbij is, is het tijd voor een zonnige zomervakantie in Zuid-Frankrijk.

Een bekend gebied voor fijne kanotochten is de Ardeche, maar ook iets zuidelijker is het fijn kanoën langs de Gorges de Gardon. De steile rotsen langs deze rivier zijn zeer indrukwekkend.

Voor golfers is de Spaanse zuidkust bij Marbella een waar paradijs. Hier liggen de grootste en fraaiste golfbanen van Europa. Allemaal 18-holes vanzelfsprekend.

Skiërs komen aan hun trekken in de Zwitserse Alpen. Dit hooggelegen gebied is voor skiën en snowboarden nog steeds onovertroffen. De hoogste en mooiste pistes liggen bij Sankt Moritz.