Fietsvakantie In Frankrijk

Het Centraal Massief is ook prachtig fietsen. De bekendste departementen de Ardèche, Aveyron, Rhône, Tarn, Tarn-et-Garonne, Haute-Loire, Loire en de Lot. De leukste fietsvakanties van 2020 in Frankrijk met je E Bike, Racefiets, Mountainbike of Tourfiets in groepsverband of individueel vind je op fietsreizen.nl Frankrijk | Single Reis Fietsen in het Loiredal | 7 dagen

Ontelbare prachtige châteaux, kerken, kathedralen, fotogenieke dorpjes en fascinerende steden vertellen Frankrijks rijke verleden. En goede wijn behoeft geen krans en dat geldt zeker voor de Franse keuken. Met de fiets geniet je op en high van de natuur en lokale bewoners.

Beleef Frankrijk tijdens een avontuurlijke fietsvakantie. Aanbiedingen fietsvakanties Frankrijk Wil je zelf een fietsvakantie naar Frankrijk boeken? Bekijk dan het aanbod fietsvakanties in Frankrijk van Pharos Reizen.

Terug naar alle vakanties ANWB Ledenreizen Voordelen en free of charge extra’s op speciaal samengestelde reizen, exclusief voor leden. Meld je nu aan en ontvang tijdelijk het ANWB-lidmaatschap cadeau. Zo geniet je direct van al het Ledenvoordeel tijdens je reis!

Shop hier alles voor je wandeluitrusting! Aansprakelijkheid Privacy en cookies © ANWB /fietsvakantie/ Mecklenburg Vorpommern Noord-AmerikaVerenigde Staten 158 fietsreizen gevonden

Voor een fietsvakantie in de hooggebergten als de Alpen en de Pyreneeën is het van belang dat je conditie prime is. Voor een intensieve fietsreis is dit absoluut een aanrader en zijn de vergezichten na de inspanning, adembenemend.

allesRecreatiefSportiefUitdagend Fietsreizen in Frankrijk Frankrijk is een heerlijk fietsland: rivierdalen zoals bijvoorbeeld van de Loire, bergen, bossen, vlaktes, strand, cultuur en natuur, het is allemaal daar. In Noord-Frankrijk is het relatief vlak fietsen en voor liefhebbers van ruimte, rust en graanvelden is het er relaxed fietsen. Net als in de heuvels van Normandië, Bretagne, Champagne en de uitlopers van de echte berggebieden.

Voor de rustzoeker, de cultuursnuiver, lekkerbek of actieveling, Frankrijk is er voor iedereen. Vele gemarkeerde fietspaden doorkruisen ‘la Douce France’, waar het goede leven vanzelfsprekend is.

Boek je vakantie met ledenvoordeel Er even lekker tussenuit? Als lid van de ANWB boek je je vakantie altijd met trouwe ledenvoordeel! Fietsvakantie aanbiedingen

Top 5 fietsvakanties Vakantiekriebels? Zwijmel weg bij onze prime 5 fietsvakanties met uniek ledenvoordeel. Shop alles voor je wandeling Van goede wandelschoenen tot stevige rugzakken.