10 Redenen Waarom Je Frankrijk Moet Kiezen Voor Je Skivakantie

SneeuwzekerDe Franse skigebieden liggen hoog, vaak boven de 3000 meter, waardoor ze sneeuwzeker zijn. Origineel en speelsDe Franse wintersportplaatsen maken het skiën steeds origineler en speelser. Ski-in, Ski-out In Frankrijk is het op veel plaatsen mogelijk om direct bij de pistes te overnachten. Bijzonder overnachtenNet zoals er voor iedere skiër een piste bestaat, is er ook accommodatie voor ieders voorkeur en budget te vinden. Kinderen van harte welkomDe Franse skigebieden heten in het bijzonder gezinnen met kinderen van harte welkom.

De Franse bergen weten hoe ze de bezoekers na een actieve dag moeten verwennen. In de skigebieden is een groot aantal sterrenrestaurants te vinden waar chef-koks lokale specialiteiten op tafel toveren. De jongste aanwinst is het 10.500 vierkante meter grote Centre Aquatique in Courchevel.

Van daaruit kan je gebruik maken van de busdiensten naar de skigebieden. Dat is één of twee uur rijden. Meer informatie over Wintersport in Frankrijk: Officiële website voor toerisme in Frankrijk De grootste skigebiedenFrankrijk telt 15 iconische skigebieden waarin dertig procent van de belangrijkste skistations ter wereld liggen.

Knack Weekend Partner Content biedt be­drij­ven, or­ga­ni­sa­ties en over­he­den de toe­gang tot het internet­werk van Knack Weekend. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud. Deze week in Knack Weekend

DichtbijFrankrijk is voor Belgen erg makkelijk te bereiken. Ontdek de artisanale gastvrijheid in de Franse bergen Lees alle artikelen over Vakantie in de Franse bergen Citytrip in eigen land: Antwerpenaren verklappen hun aanraders

Met de Thalys gaat het nog sneller en ben je er binnen acht uur. Vliegen kan natuurlijk ook. Een vlucht vanuit Brussel naar Lyon, Grenoble, Chambéry, Genève, Nice, Turijn of Toulouse duurt tussen één en twee uur.

Waarom ‘Je bent net je moeder’ zowel een compliment als een belediging kan zijn Ontvang het recentste life-style nieuws wekelijks in uw mailbox Inschrijven Aanmelden / registreren

Culinair en cultureel verantwoord: Weekend tipt vijf plekken om deze zomer halt te houden Designer Days: bij deze Belgische ontwerpers hopen wij onze slag te slaan Het beste van België: tips voor een topreis in eigen land

Frankrijk is voor Belgen erg makkelijk te bereiken. Vanuit Brussel is het bijvoorbeeld zo’n negen uur rijden naar Chambéry.

Veel meer te doen dan enkel skiënNiet alleen op, maar ook naast de piste kan je je in Frankrijk op een sportieve manier prima amuseren. Verwennerij na het skiënDe Franse bergen weten hoe ze de bezoekers na een actieve dag moeten verwennen.